Tietosuojaseloste

Yksityisyytesi turvaamiseksi olemme sitoutuneet toimimaan tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Rekisterinpitäjä 

Sauna-store.com
Vanttausjärventie 7
97625 Vanttauskoski

+358 45 135 6082
info@sauna-store.com
www.sauna-store.com
0566115-8

Rekisterin yhteyshenkilö, rekisteritietojen käsittelijä:  
Sauna-store.com
Mika Kuusela 
+358 45 135 6082

Rekisterin nimi:
Sauna-store.com:n markkinointi- ja asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu päärekisteristä ja alarekisteristä. Päärekisteri sisältää verkkokaupassa luovuttamasi tiedot, kuten nimen ja osoitetietosi. Alarekisterillä tarkoitetaan sähköpostisuoramarkkinointi ohjelmistoa, johon siirretään päärekisteriin talletettuja asiakkaiden tietoja siltä osin kuin asiakas on niihin antanut suostumuksensa. 

Rekisterin pitämisen peruste:
Henkilötietolaki 8 § Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Sauna-store.com:n palvelujen toteuttaminen, hallinta, laskuttaminen, myynti ja tuotteiden tai palvelujen markkinointi, asiakassuhteiden hoito ja asiakasyhteydenpito, suoramarkkinointi, tuote- ja palvelutarjonnan suunnittelu, liiketoiminnan kehittäminen, tarjonnan kohdistaminen , mielipide- ja markkinatutkimus, yhteistyökumppaneiden lukuun tapahtuva markkinointi. Rekisterin nimi- ja osoitetietoja käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin vain, mikäli asiakas on antanut tähän nimenomaisen suostumuksen. Rekisterin asiakastietoja ei luovuteta yhtiön ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin tietosisältö: 
Asiakasrekisteri koostuu useasta erilaisen käyttötarkoituksen mukaan kootusta erillisestä rekisteristä. Rekisterien asiakastiedot yhdessä muodostavat asiakkaasta tallennetut tietojoukot seuraavasti:
1. Asiakastiedot a. etunimi, sukunimi b. lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka c. sähköpostiosoite d. puhelinnumerot e. käyttäjätunnus ja salasana f. muut asiakkaan itse ilmoittamat tiedot 
2. Asiakaspalautetiedot: a. arvonta- ja kilpailuvastaukset b. asiakaskyselypalaute (kiinnostuksen kohteet) c. asiakkaan suostumuksella saadut muut mahdolliset tiedot (yhteystiedot, lupatiedot, syntymävuosi, sukupuoli) 
3. Tilaus- ja tarjontatiedot: a. tuotteen saajan nimi b. tuotetiedot c. tarjontatiedot d. hintatiedot e. laskutustiedot f. toimitustiedot g. peruutustiedot h. palautustiedot i. reklamaatiotiedot 

Säännönmukaiset tietolähteet:
Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy kun asiakas rekisteröityy verkkokauppaan, tilaa uutiskirjeen, tilaa tuotetiedotteen, tekee tilauksen, ottaa yhteyttä verkkokaupan kautta, ottaa yhteyttä verkkokaupan chatin kautta, osallistuu asiakaskyselyyn, arvontaan tai kilpailuun syöttämällä omia tietojaan. Suoramarkkinointikielto ja kielto luovuttaa osoitetietoja muille yrityksille tallennetaan asiakkaan ilmoituksen perusteella. Sähköiseen suoramarkkinointiin (kuten sähköposti, tekstiviestit) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti. Luottokaupassa tilaushetken mukaisen tiedon asiakkaan luottokelpoisuudesta tarkistaa Klarna. Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.” Sauna-store.com ei kerää tai säilytä henkilötunnustietoja.

Evästeiden käyttö verkkosivustolla: 
Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustojemme ja palvelujemme käyttäjille. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustojamme ja -palveluitamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkosivustojemme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa. Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme ja -palvelumme toimivuutta. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:
Asiakasrekisteristä ei luovuteta nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, (henkilötietolaki 19 §).  Tietoja ei myöskään luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle mihinkään tarkoitukseen. 

Rekisterin ja henkilötietojen suojauksen periaatteet:
Mahdollinen manuaalinen aineisto: säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä. Konekielinen aineisto: Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen sovitut työntekijät. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tietokannan henkilökohtaisten käyttöoikeuksien ja eri käyttäjätasojen avulla käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin. Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa konesaleissa palveluntarjoajien tiloissa. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä henkilöitä. Vain viranomaisilmoituksen tehnyt toimija voi käsitellä henkilörekisterin tietoja. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Henkilöt, jotka käsittelevät tietoja, ovat henkilötietolain 33 §:n mukaisen vaitiolovelvollisuuden ja 48 §:n rangaistussäännösten alaisia. 

Rekisteröidyn oikeudet, Rekisterin tarkastus: 
Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä joko henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona tai esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa. Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tutustua 26 §:ssä tarkoitettuihin tietoihin tai annettava tiedot pyydettäessä kirjallisesti. Kielto-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojen käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa klikkaamalla sähköpostiviestiemme lopusta löytyvää "Poistu postituslistalta"-linkkiä tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. 

Tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä rekisteröity voi ottaa yhteyttä: 
Sauna-store.com
Mika Kuusela
+358 45 135 6082
info@sauna-store.com

Asiakasrekisteri tarkistetaan ja päivitetään vuosittain. 

Sauna products from Finland

Fast worldwide shipping

Free shipping to EU on orders over 200€

Trusted payments

Englanti
Liikemerkki

Your shopping cart is empty

Add € to get free shipping!

Free shipping to EU activated!

0 €
200 €

Koskee toimituksia DB Schenkerin noutopisteille.

Gift cards used in the shopping cart

Filter products

Terms and conditions

These Terms & Conditions are in effect from 26.8.2020

Online Store

Sauna-store.com / Mika Kuusela Oy (0566115-8)
Vanttausjärventie 7
97625 Vanttauskoski
Finland
www.sauna-store.com
info@sauna-store.com
+358 45 135 6082

The shop sells products to private persons of legal age. Prices of the products include Finnish VAT unless you choose delivery country that is outside of European union. We reserve the rights to changes in prices or delivery costs.

Ordering

Products are ordered by placing them into the shopping cart and going through the online checkout. All customer information is handled confidentially. Contact information requested when placing an order will not be used to anything other than delivering the order or any issues regarding to the order, unless stated otherwise. When placing an order to the store, You agree to the Terms and Services.

Payment & Payment Methods

Sauna-store.com online store uses Paytrail, Klarna & PayPal as payment processing merchants. Payment methods available:

  • Finnish online banks
  • Credit Card payments
  • Mobile payments
  • Klarna invoice and partial payment
  • PayPal payment

    By clicking ”Confirm order” in checkout, you accept Sauna-store.com general terms.

    Order and Payment Verification

    After we have received your order, we will immediately send you an order confirmation by email. This will include all the details of your order. Always review the content of the order confirmation. Save the the order confirmation in case you need to contact the customer service. When contacting customer service, keep your customer number and order number available. Inspect the content of the package of your order that is matches the order confirmation.

    Our customer service can be reached with following information:

    Sauna-store.com
    Vanttausjärventie 7
    97625 Vanttauskoski

    +358 45 135 6082
    info@sauna-store.com
    www.sauna-store.com
    0566115-8

    Delivery Methods and Costs

    Delivery costs include mailing- and packing costs. We will present an estimate of the delivery cost based on the primary shipping method. Detailed delivery costs are presented after you have chosen payment- and shipping methods. Shipping methods available depend on the content of your shopping cart. You can choose the most suitable shipping method in the checkout, where the precise shipping cost is presented.

    Delivery Time

    Common delivery times to Finland vary between 1-3 working days, depending on the order and shipping method. If you are ordering outside of Finland, you can see the delivery time estimate in the checkout after choosing a country, attached to the available shipping methods.

    Example 1:

    Under all the items in your shopping cart is a text "In stock". In this case your delivery will be shipped in the same day, if the order is places before 3 p.m. The order will reach the postal service haul if the order is placed before 1 p.m.

    Example 2:

    There are items in your cart that are "In stock", but there are also items that have longer delivery times. For example, there might be info "will be shipped in 2-3 days". In this case, the product is arriving to our stock according to the estimate or we will order it immediately from the supplier after we receive your order. Estimate "will be shipped in 2-3 days" is an estimate of the delivery time from the supplier to us.

    Your order will be shipped immediately after the items missing from our stock have arrived to us. If there is deviation from the estimate, we will always notify you by email.

    In some cases, the process may be following: the items that we have in stock will be shipped immediately and items out of stock will be shipped afterwards.

    Example 3:

    You are ordering an item that has info "will be shipped in 1-2 days". In these cases the product is arriving to our stock in 1-2 days or alternatively the item can be delivered from the supplier's stock. In this case your order will usually be shipped in the same day, but we use estimate "will be shipped in 1-2 days" for good measure.

    If you have questions about the delivery times or anything else about dealing with our website, you can easily contact us by chat or email.

    Note! We are not responsible for delays caused by unseen obstacles or harms caused by delays. We will notify about exceptional situations or inconveniences in our online store website.

    Return Policy

    Right of withdrawal

    You have the right to cancel this agreement within 30 days without giving any reason. The withdrawal period ends within 30 days starting from the day you received the last shipment, or in the case of downloadable products, from the moment you received the order. In order to exercise the right of withdrawal, you must notify us of your decision to cancel the agreement in an unambiguous way (for example, by mail or by email). You can also use our printable return form, but its use is not mandatory. To comply with the deadline for withdrawal, it is sufficient that you submit your notice of cancellation before the end of the withdrawal period.

    Effects of withdrawal

    If you withdraw from this contract, we shall reimburse to you all payments received from you, including the costs of delivery (with the exception of the supplementary costs resulting from your choice of a type of delivery other than the least expensive type of standard delivery offered by us), without undue delay and in any event not later than 30 days from the day on which we are informed about your decision to withdraw from this contract. We will carry out such reimbursement using the same means of payment as you used for the initial transaction, unless you have expressly agreed otherwise; in any event, you will not incur any fees as a result of such reimbursement. You must return the goods without delay and no later than 30 days after informing us about your decision to withdraw from the contract. The deadline is met if you send back the goods before the period of 30 days has expired. You are only responsible for the kind of value decrease of the goods that did not result from treatment that is required for determining the nature, properties and functionality of the goods.

    Unclaimed Package

    Unclaimed package is not the same thing as return or cancelling. We will charge delivery costs for an unclaimed package, if the notice of cancellation is not sent to us.

    Problematic situations

    If the product is missing or it was damaged during the delivery or it otherwise doesn't match your order, you must inform us before a 14-day period has expired. You can do in it writing by sending a notice to the address mentioned in Return rights & Return implications or by calling the phonenumber mentioned in contact info. If the package is clearly damaged during delivery, you must immediately file a complaint to the transport company of your chosen delivery method.

    Ask about

    Use the form below to leave a question about this product. We will reply by email within 30 minutes.

    The information you submit will be used to reply your support request. We will process your data in accordance with our Privacy Notice.

    Pyydä tarjous sopivasta tuotepaketista

    Käytä alta löytyvää lomaketta jättääksesi tarjouspyynnön sinulle sopivasta tuotepaketista. Teemme valitsemistasi tuotteista tuotepaketin ja lähetämme linkin tuotepakettiin sinulle sähköpostitse puolen tunnin kuluessa.

    The information you submit will be used to reply your support request. We will process your data in accordance with our Privacy Notice.

    Ask quote for product

    If you need more than 10 pieces of the product, you can easily request a separate quote using the contact form below. Enter your contact information and the required quantity in the message field, and we will respond to your quote request via email as soon as possible.

    The information you submit will be used to reply your support request. We will process your data in accordance with our Privacy Notice.

    Has the product or size you have been looking for run out of stock?